Myös meillä lukion ekaluokkalaiset saavat kirjoja ja matkakortin maksutta

Helsingin kaupunki on aloittanut kokeilun, jossa kaupungin omien toisen asteen koulujen opiskelijat saavat osan oppimateriaaleista sekä HSL:n kuukausilipun maksutta. Myös Helsingin Uusi yhteiskoulu tarjoaa omille opiskelijoilleen vastaavan edun kuin mitä kaupungin lukioissa on tarjolla lukion juuri aloittaneille opiskelijoille.

 

Opiskelijan näkökulmasta ei siis ole eroa, opiskeleeko kaupungin koulussa vai meillä Huikassa – me olemme tässäkin mielessä hyvä valinta lukiolaiselle!

 

Koulumme yksi tärkeimmistä arvoista on yhdenvertaisuus. Meillä opiskelijat ovat tavallisia – ja kaikki erilaisia – helsinkiläisiä nuoria, joille tarjoamme opetussuunnitelman mukaista opetusta. Meillä yhdistyvät tavoitteellinen opiskelu ja tasapainoinen elämä. Tuemme ja kannustamme opiskelijoitamme löytämään oman viisaan tiensä jatko-opintojen pariin.

 

Toki myös me Huikassa toivomme, että jatkossa maksuttomuus koskee yhdenvertaisesti kaikkia helsinkiläisiä toisen asteen opiskelijoita.